massage og wellness

Sportsmassage

Sportsmassage er en investering i dig og din krop!

Massage er blevet brugt i tusindvis af år, både som velvære og luksus, men også som behandling af alt fra sygdom til skader og smertetilstande. Hos god krop har vi mange år erfaring med at give sportsmassage som behandling af mange af de udfordringer de fleste mennesker oplever pga. sport, arbejde, stress og livsstil.

Hvad kan sportsmassage hjælpe med?

Listen er lang. Der er en lang række skader, smertetilstande, diagnoser med mere, hvor sportsmassage har vist sig at være meget effektivt. Det er ikke kuren mod alt, og heller ikke for alle, men der er en grund til at det bliver brugt flittigt af så mange elitesports udøvere og almindelige mennesker

Hvad er sportsmassage?

Sportsmassage er et relativt nyt begreb, men i sin enkelthed minder den meget om klassisk dybdegående massage. Når vi giver sportsmassage er der fokus på dybdemassage af vævet, at skabe et godt flow og cirkulation, triggerpunkts behandling for at smertelindre eller helbrede skader og at fjerne de myoser og infiltrationer der oftest er i ømme muskler.

Smerter i ryggen
Hold i nakken
Skinnebensbetændelse
Musearm
Frossen skulder
Stive muskler
List item
List item

Optimeret præstation

Når kroppen er blevet fri for ømhed, spændinger og smertefri, vil du også kunne bruge kroppen bedre, hvad enten det er under sport, arbejde eller bare i din dagligdag.

Smertelindring

Den dybdegående massage og triggerpunkts behandlingen er eminent til at fjerne spændinger samt hjælpe kroppen af med inflammation. Massagen kan være ømfindig, men du vil kunne mærke effekten bagefter.

Hvordan foregår en sportsmassage?

Udover de åbenlyse sundhedsmæssige fordele kan firmamassage også vise sig at være en klog investering for virksomheder, da det kan have positive økonomiske konsekvenser.

Anamnese

Vi tager altid en kort snak, for at afklare hvad der driller mest, hvor længe det har været sådan samt sporer os ind på hvorfor problemet er opstået

Massagen

Du får ro til at klæde om og ligge dig på briksen. Du vil være dækket af lagen under massagen, og kun de steder, hvor du bliver masseret, bliver afdækkede undervejs. Du hjælper os ved at fortælle når du kan mærke vi rammer ekstra ømme punkter, samt siger til hvis noget er for hårdt.

Afslutning

Oftest får du lige nogle minutter hvor du ligger og slapper af med lidt hoved og nakkemassage imens du ligger på ryggen. Vi skriver journal imens du bliver påklædt igen, og tager evt en snak om hvad du selv kan gøre for at holde kroppen i form fremover.

Afsluttende Overvejelser

At investere i firmamassage er ikke kun en udgift, det er en investering i medarbejdernes sundhed, arbejdsglæde og virksomhedens overordnede succes. Ved at skabe et positivt arbejdsmiljø og samtidig opnå økonomiske fordele viser firmamassage sig som en win-win-løsning for alle involverede parter. Virksomheder, der værdsætter medarbejdernes velvære, positionerer sig ikke kun som ansvarlige arbejdsgivere, men også som dem, der forstår, at trivsel er grundlaget for bæredygtig succes.