Naturex

FacebookTwitterGoogle Bookmarks

Referencer

Da vi lever af massage og gerne vil fortsætte med det i fremtiden, så er vores kunders positive oplevelse vigtig. Vi bestræber os på at blive blandt de bedste i Danmark, og det kræver at vi ved, hvad vores kunder tænker, oplever og ønsker.

Derfor hører vi gerne fra jer, hvis I har fået massage hos os. Så har du ris eller ros, efter at have prøvet en af vore behandlinger, så er du mere end velkommen til at kontakte os gennem vores kontaktformular

Hvis du bare gerne vil booke din massage, så klik her:

bookmassage

Kendt fra

www.downtown.dk - nye spændende deals hver dag
(...) Massagen er forløsende og afspændende, men kan og så bruges målrettet mod sports- eller arbejdsskader.Downtownredaktionen har haft besøg af den energiske massør på kontoret, og vi er vilde med det.

Læs hele artiklen fra Downtown her

Inge-Lise Jensen

referencemassage

"(...) Jeg har haft besøg af BBmassage af flere omgange. Efter hver behandling har jeg følt mig lettere, i bedre humør og jeg har fået løsnet op for mine spændinger i nakken og ryggen”

Jesper Christensen

massageoplevelse
"(...) Konceptet hvor man kan få massage i sin egen stue er intet mindre end genialt. I min travle hverdag har jeg normalt kun tid til massage et par gange året, men grundet deres fleksible service, så kan jeg nyde massage et par gange om måneden".

Kim Pedersen

massagekundeudtalelse
"(...) tusind tak for, at I kunne presse det ind med kort varsel til min kærestes fødselsdag, det var en stor succes med en times massage som gave".