Naturex

FacebookTwitterGoogle Bookmarks

Om os

BBmassage giver dig velvære i din hverdag med professionel massage i dit eget hjem, når det passer dig.

Lad os være din direkte vej til effektiv massage, når det passer dig – og i din egen stue. Der skal blot være 4m2 til massagebriksen, som vi selv medbringer. Så enkelt er vores gennemtestede massagekoncept.

Hos BBmassage ønsker vi, at være din foretrukne massør. Læg trygt din velvære i vores hænder. Vi giver din krop en lindrende og afslappende kvalitetsbehandling hver gang.Vores fleksible koncept giver dig tid til at nyde og få gavn af en forløsende massage, selv om din hverdag har en stram tidsplan.

BBmassage udfører overordnet fire typer massage, der kan forbedre din daglige velvære:

  • Udspændende massage giver smertelindring, øget blodcirkulation og øget ilttransport. Din krop vil opleves som både mere frisk og mere afslappet.
  • Afspændende massage giver større bevægelighed i led og muskler og lindrer smerter i overbelastede muskler.
  • Wellnessmassage giver dig et markant overskud i din hverdag, reducerer stres og øger din velvære
  • Sportsmassage lindrer smerter og overbelastninger som følge af sportsskader.

  • Hvis du har andre behov eller særlig problemområder, så snakker vi om mulighederne og finder den rette massage til dig. Din velvære er vores mål.

    bookmassage

Smerter?

bookmassage

Vi kan tilbyde:

  • Professionel massage på egen adresse.
  • Mulighed for at booke tid, når det passer ind i din hverdag.
  • Kræver ikke mere end 4m2 plads.

Hjemme hos dig

Fordelen er ikke kun tidsbesparelsen, men også trygheden i at være i vante rammer. Det er yderst vigtigt for en vellykket massage, at man som modtager af massagen kan slappe helt af. Vi tror på, at man slapper bedst af, når man er i egne rammer.

Fleksibilitet

Hos BBmassage får du muligheden for at booke en tid til massage, når det passer dig! Det være sig morgen, middag eller aften. Du har mulighed for at få en times effektiv massage i frokostpausen eller mens culottestegen er i ovnen.

Massage for alle

Samlet set så fylder det ikke mere end 4m2, når vi kommer med vores udstyr. Derfor har du plads til massage, ligegyldigt om du bor i en 1-værelses på Nørrebro eller i en villa i Hellerup. Vi hjælper gerne til med at flytte et spisebord eller hvad der skal til for at skabe gulvplads.